WhatsApp do t’ua fshijë të gjitha së shpejti

WhatsApp do t’ua fshijë të gjitha së shpejti

WhatsApp, e përdorin mbi 1.5 miliardë njerëz në muaj, ka shumë të dhëna si biseda, foto dhe video. Si rezultat, ai punon me Google për të ofruar kopje rezervë.

Ky është një lajm i mirë dhe i keq, transmeton Indeksonline.

Lajm i mirë është se Google ka rënë dakord të fillojë të lejojë përdoruesit e WhatsApp-it të mbajnë llogaritë e tyre, pa marrë ndonjë pagesë prej 15GB pa pagesë të të dhënave.

Lajm i keq është se kjo valë e re e back-ups mund të vriste ndonjë të dhënë më të vjetër.

Pra, nëse nuk e keni llogarinë tuaj të mbështetur deri më 12 nëntor ju mund të humbni të gjitha.

Marrëveshja e re ndërmjet WhatsApp dhe Google do të thotë që të gjitha bisedat, fotografitë, videot dhe skedarët audio do të mbahen pa ju kushtuar hapësirë në Google Drive.

Nëse nuk e keni mbështetur llogarinë tuaj në më shumë se një vit atëherë ndonjë gjë më e vjetër do të humbet më 12 nëntor.

Google rekomandon që përdoruesit duhet të mbështesin me dorë llogaritë e tyre WhatsApp. Ja se si ta bëjmë këtë./Indeksonline/.