Rtv Pendimi

VLLAUT TIM

Pa imbushur 19 vjet
more rrugen per gurbet,
ne gurbet atje punove
shum familjes i ndihmove.
 
  ALLAHU   madhe te ndihmoj , 
    ne rruge   drejt te udhzoj.   Namaz fale,kuran lezove
   edhe  mekes ju drejtove.
  Kreve hagjin me
  vullnet  pa i   mbushe 37 vjet  .
 
Dhjete dite mas hagjillakut
dite e
gjyma ,dite emadhe eZotit
more avdes fale gjyman 
dhe la ket dynja.
ALLAHU MADHTE te meshiroft ne gjenet na bashkoft.
 
HIda thaqi zvicer
20. 12. 2012.
 

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH