Veza, multivitamini natyral

Vezët janë në mesin e pak ushqimeve, të cilat kanë shumë vitamina, shumë proteina por pak kalori.

Ato kanë shumë benefite, duke filluar nga heqja e rrezikut nga diabeti e deri tek humbja e peshës, transmeton Radio Pendimi.

Kombinimi i tyre me vitamina, protein dhe minerale konsiderohet aq i fuqishëm, saqë me plot kuptim mund ta quajmë multivitamin natyrale.