Vazhdojnë punimet te xhamia Mati 1

Imami i xhamisë Mati 1 në Prishtinë, hoxhë Fadil Musliu, para disa ditësh postoi disa foto të pamjes aktuale të xhamisë.

Ai tha se dal ngadalë xhamia po rritet dhe po merr formën e saj, sipas planit të bërë nga arkitektët.

Shikoni me poshtë disa foto nga gjendja aktuale e xhamisë.