Ushtria e Basharit i Pyte Nënat Cillin Femi me ta Mbytë

O,Bashar al-Assad ore faqezi deri tashe i ke mbyte
Mbi 20 Mije,tashe ushtrria e jote e qujture me emrin
Shume te zi,(Shabihe ) i mere Femijetë neper shtepi
Dhe para Nanave te vete,pa kurfare meshire ata i vran
 
Duke u Qeshe e duke u zgerdhi i pyte Nenat Siriane se
Cillin nga Femijete e tu me ta mbyte ty, qfare njeriu
Je ti o, faqezi,kure vrete,tashe edhe femije,para Nanave
Pore tashe,po i vrane edhe Xhematin ne Muajin e shenjte
 
Te Ramazanit,jo se ata bajne diqka keqe po ty te pengojne
Se ata shkojne nepere Xhami,pore dije o, i Ndyrre dhe,Faqezi
Kurre ne kete Dynja ska fitue,aje që ka bëre zi,kete ti mire e di
Se ki large edhe ti,Mbanu Vllazëre të Siris,se ku,Bashari se ka
Shumë largë,Allahu Xh:h, e Denofte me Xhehnnemin kete Faqezi-Amin
 
Me- Rrespekte: Sabri Vilanci:25:07:2012:Vushtrri:R.K.S.