Turshi me lulelakër

5 l
ujë
300 gr
kripë
200 gr
sheqer
700 ml
uthull të bardhë
Speca
Lulelakër
Tranguj
  1. Në një fuçi i vendosim së bashku specat, lulelakrën dhe trangujt së bashku.
  2. Sipër ua shtojmë ujin e përzier me kripë, sheqer dhe uthull.
  3. I lëmë deri sa të vjen turshia.