Kjo plakë 90 vjeçare ju habitë me leximin e Kur’anit (Video)

Lexuesit e Kur’anit të shenjtë janë të preferuarit e Zotit, dhe kjo na është bërë me dije përmes mësimeve fetare.

Kjo plakë me sa duket e ka vendosur që ta vazhdoj rekordin, duke lexuar si bilbil edhe në moshën 90 vjeçare, duke lënë gojëhapur edhe më të rinjtë.

Shikojeni videon dhe bindni se mosha nuk është limiti, përkundrazi, mosha është përvoja që nuk e zëvendëson askush…

Shiko VIDEO