Tri lule amanet…

      Tri Lule te bukura
      tri Lule amanet,
      nje Lule e kaltert
      e dy tjera sherbet.
 
      Tri Lule te bukura
      Tri Lule amanet,
      mbeten ne ket jete
      pa driten e vertete.
 
      Lulja e kaltert
      dhe dy tjerat sherbet,
      kan pas shum dashuri
      prej drites se vertet.
 
     Ehh kushe ashte
     drita e  vertete,
     drita e vertet eshte
      vllau ime qe ka vdek.
     
     Qe  na i la tre Femije amanet,
     e po rriten pa Babin e vete.