JETA IME

      Qka te shkruaj per jeten time
     eshte e mbushur me kujtime,
      shume te mira dhe te hidhura.
 
      Qka te shkruaj e qka te thome,
      nuk po di nga tja filloje,
      jete e mire ne femiri
      me plote shprese e dashuri.
 
      Me plot shpres per me jetu
      me u rrite  e me u shkollu.
      Mire u rritum e u shkollum,
      me rrespekt e tedukum.
 
      Rrespektimin na msoje Bani
      edukaten naj dha Nani.
      Babin shume e faleminderoje,
      nje pleqeri  te shendoshe ja uroje.
 
      Eh per Nanen  dua po boje
      jeten ne varre ALLAHU tja letoj,
      eh ne xhenet tna bashkoje .
     
            Hida  Rahimi -Thaqi