Tre hapat që duhet të ndërmerren për të ruajtur baterinë në iPhone

iPhone është një ndër telefonat më të mirë në treg, por megjithatë të gjithë përdoruesit e tyre e dinë se nuk janë edhe aq të mirë kur bëhet fjala për ruajtjen e baterisë.

Më poshtë lexoni tri ide si mund ta ruani baterinë për një kohë më të gjatë:

Ndalni internetin – Kur nuk jeni duke e përdorur telefonin ndalni Wi-Fi që mos të ndizet drita kur ju vijnë njoftime apo mesazhe.

Përdorni “Airplane mode” – Kjo mundësi është e mirë për t’u përdorur kohë pas kohe dhe ndihmon shumë në zgjatjen e baterisë suaj, transmeton KP.

Zvogëloni minutat e “Auto lock” – Ky veprim është i mirëseardhur edhe për sigurinë e telefonit tuaj, përveç për ruajtjen e konsiderueshme të baterisë.