Tortê me qokollatê dhe liket

Pêrgaditja:
 
Qokollaten vendoseni nê tepsi dhe mê pas e shkrini nê mikrovalê
kur tê jetê shkrirê,qokollata e shtojni biskotat apo-keksêt,me pas shtoni
ajken e êmbel,bademin apo Lajthitê e bluara dhe likerin dhe i pêrzini,
mirê qê tê bashkohet gjithqka,masen e shtoni nê njê tepsi tjetêr ne
formê tê rrumbullakêt dhe e lini tê ftofet
 
Pêrbêrja:
 
200 gr-qokollatê tê coptuara tê zezê,100 g,keksê
125 ml,ajkê tê êmbêl
600,g-badem apo lajthi tê bluara
1 lugê liker me shije tê partokallit
 
Ju bafte mirê
 
Perihane Vilanci-Hässleholm-Suedi