Torte me Kajsi dhe Banane

Pergaditja:
 
Perzinë mire të gjitha perbersit,per kore,e me pas kjo mase piqni
Tri kore te tortes,zieni 1-Liter qumeshtë,me pudink,kajsije dhe në
Mbushjen e ftoftë, shtoni 1-Margarin të tundur
 
Torta të renditjes si vijon : korja mbushja nga kajsija,bananja ajke e
?mbël, korja e tortës, renditja e duhut të përfundojë me kore dhe torta
duhet të zbukurohet me ajkën e ëmbël…..
 
Ju Bafte mirë
 
Meleke Besnik Vilanci- Selamun Alejkum..28.10.2012-Hessleholm-Suedi.: