TI JE NË BEGATI DHE PO HARRON !

Shiko se kush është poshtë teje!

Në trup, në pamje, në pasuri, në punë dhe familje!

Që të mësosh se ti je mbi mijëra njerëz.

Vizito spitalet që ta dish begatinë e shëndetit.

Dhe burgun që ta dish begatinë e lirisë.

Dhe psikiatrinë që ta dish begatinë e mendjes.

Kjo, që ta kuptosh se ti je në begati dhe nuk je i vetëdijshëm për to!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU