Tê Papunsuarit, 1 majin e festojnê!!

Ne Kosovê po ndodhin shume befasira
Njerzit festojnê,ne vende pakênaqesi,e
Pêr qudi,ata fesojnê,ditên e komunistit
Që i thojnë 1,maji,festa e puntoritê por

Nuk duhete te quditem nga te rinjte se
Ata edhe ashtu kurrê,nuk kane punuare
Pore êshte qudi ata qê me vite,kane pas
Pune ndersa, nga viti 1990,serbija i deboj

Shume qytete si Prishtine,dhe,ne R-Kosovê
Dualen njerzit neper male,ja dalldisen me 
Muzikê, alkoholê,e duke marua flija thuajse
Ështe ndonji feste,e jone,haruan se êshte e

Komunistave,qê na kanê rrjepê,se gjêja kjo
Ështe festa e puntorit,deri kurrê o,populli,im
Me i vjeter nê ballkanê,nuk do te harrojnê
Se koha e komunizmit,pêrgjithmone,ka vdek

Lusê te gjithê Muslimanetê e R-Kosovêse qê
Festat,e kota mos festoni,kjo nuk lejohet ase,ne
Islam, shume ma mire,êshte tê ishite shkue e
Te,pastroni,abore,e fshini Xhamija,se te shkoni

Ne male e te maroni,flija,e pini alkoholê dhe
Trupit e fêmijve,te juajê dêm ju boni,i,ftofni
Nga Namazi,nê haram i udhêzoni fenê me tê
Paster Islame ju vet,ju largoni para Allahut,xh,h

Ju pêrgjegjêsi keni me dhanê pse femijet,ju nga
Islami i keni largue,êshte rrezikê,qê xhehnemin
Vete e kêrkoni,Pendohuni o vllêzer,Muslimanê të
Shkoni nê Xhami e falni 5,vakte Namaz,ju e femija
Namazin të Natês,e cilla Zemrat ju Qetsonê-Amin::   

Sabri Vilanci:3:05:2013-Suedi