Tavë me Perime

Nevojitën
 
100,g,perime të ngrira 20,g xhexhefil,hudhër-apo huderë,qepë,të reja,60,g orizë
krip,biber,i zi ,0,5-dl-vaj-ulliri
 
 
Përgaditetja
 
Të gjitha perimet fërgoni në vaj,duke i shtuar edhe ujë.shtoni erëzat
dhe piqni ato pêr njê kohê tê shkurtê ne-furrê
 
Ju bafte mire::Melek Besnik Vilanci…….28.10.2012- Suedi..Selamun-Alejkum..