Rtv Pendimi

Per Radio Pendimi…

 KUR DOGJOVA FAQEN RADIO PENDIMI NE ZEMREN TIME U ZGJUA BESIMI RADIO KUPTOVA PENDIMI UM FRIGZOJ SDI SI TA PERSHKRUAJ KJO FAQE SHUM UM MSOJ KUR E DEGJEOJ RADIO PENDIMIN ME KUJTON FUKARAN E JETIMIN ME KUJTON ZJARRIN E TLUMIN XHENET ME KUJTOJ SE ME ZOTIN NGA NJHER JAM VET SHUM KOHEN MA KA RENDIT ZOTI JU SHPERBLEFT E NXHENET UA BEFT DRIT ZOTIT I TAKON FALENDERIMI QE  SHUM I UDHZOJ RADIO PENDIMI SKA NJERI QE JU PAGUAN VETEM NRAMAZAN SA JU DEGJUAM ZOTI JU NDIHMOFT JU DHE NE DERI NE VDEKJE NA RUAJT KET FE.

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH