TAVE ME MISH LEPURI

1 Lepur
1kg qepe te vogla
1 kuti domate
1 l.kafe aremyshku
10 thelpi hudher
Piper krip temjan

PERGATITJA:

E presim lepurin ne copa dhe e skuqim me pak vaj ulliri derisa te skuqet mire ne te gjitha anet.

E heqim mishin nga tenzherja dhe e hedhim ne tave.

Ateher skuqim qepet e vogla deri sa te zverdhen hedhim domatet kuti dhe krip,piper, aremyshku dhe temjan i lem ne zjarr te ulet deri sa te mbetet ne yndyre.Pastaj i hedhim hudhren.

I hedhim qepet mbi mishin qe e kemi ven me pare ne tave i hedhim 2 gota uje dhe e pjekim ne fure ne 200C gjer sa ta shikojm qe gjella eshte gati kur ajo ta ket pire te gjith ujin ./kuzhina.al