Si t’i dërgoni uebfaqet nga Chrome në telefonin tuaj Android?

Chrome është shfletuesi më i popullarizuar në botë dhe ekziston një shans i madh që është shfletuesi juaj i zgjedhur në kompjuterin tuaj dhe në telefonin tuaj. Por çfarë bëni nëse doni të dërgoni linka prej telefonit tuaj dhe kompjuterit tuaj? Ja udhëzuesin nga Digital Trends se si të dërgoni faqet e internetit nga Google Chrome në desktopin tuaj në pajisjen tuaj Android dhe pastaj anasjelltas.

Para se të fillojmë, do të duhet që Google Chrome të instalohet në kompjuterin tuaj dhe në telefonin tuaj mobil. Shkoni në faqen e shkarkimit të Chrome në ueb dhe në faqen e Chrome për Android në Play Store, nëse nuk e keni tashmë. Shkarkoni të dyja këto dhe hyni në llogarinë tuaj të Google.

Atje, prekni Sync për të hapur cilësimet e sinkronizimit. Në një pajisje Android ju do të hapni cilësimet e Chrome në të njëjtën mënyrë dhe sapo të jeni në menynë e opsioneve, shihni emrin e llogarisë suaj të Google dhe më pas prekni Sync në menynë e ardhshme për të aksesuar opsionet e sinkronizimit.

Nga opsionet e sinkronizimit mund të ndryshoni cilësimet e sinkronizimit, ashtu si ju pëlqen. Kështu që nëse nuk dëshironi që fjalëkalimet tuaja të mbahen mend në mes pajisjeve, atëherë thjesht hiqni Sync all dhe untick Passwords. Tani për tani, gjithçka është shënuar me butonin Sync all, dhe mund të ndryshoni çfarëdo që ju pëlqen më vonë.