SI TË SILLESH ME GRUAN TËNDE!!

Kur ajo zemërohet nga ti.. vetëm se përqafoje!

Kur ajo është e heshtur.. pyete se ku qëndron problemi!

Kur ajo të injoron.. shtoje përkujdesjen!

Kur ajo ta realizon kërkesën tënde.. mos e neglizho!

Kur e sheh në gjendjen më të keqe.. tregoji asaj se sa e sheh të bukur!

Kur e sheh duke qarë.. puthe në kokë dhe tregoji asaj se e donë tepër!

Kur ajo frikësohet.. mbroje!

Kur xhelozon për ty.. do të thotë se ajo të donë shumë, shumë, dhe mbi atë që ti e paramendon!

Kur ajo shikon në sytë e tu.. mos u kthe derisa ajo nuk kthehet!

O ju burra silluni mirë me gratë e juaja!

Me dashuri dhe përkujdesje e fiton zemrën e gruas!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU