SI TE SHPRESOJ XHENNETIN KUR…

Si të shpresoj Xhennetin kur,çdo dit e më shum zhytem në mëkate

Si të shpresoj Xhennetin kur,për vëllaun tim nuk e dua atë që ja dua vetes

Si të shpreosj Xhennetin kur,veprat e mira që bëj i bëj për syfaqësi

Si të shpresoj Xhennetin kur,mendjemadhësia më bën që të tjerët ti shoh më poshtë se veten

Si të shpresoj Xhennetin kur,çdoher që mbes vetëm,mundohem të bëj mëkat

Si të shrpesoj Xhennetin kur,ne çdo bised i nencmoj të jterët

Si të shpresoj Xhennetin kur,çdoher para gjumit mendoj,se cili ësht mashtrimi i rradhës për nesër

Si të shpresoj Xhennetin kur,dashuria per kete bot ka zen vend ne zemer

Si të shpresoj Xhennetin kur,24 ore vrapoj pas dunjas,e nuk mund ta ndaj 1 orë për ahiret

Si të shpresoj Xhennetin kur,per te arritur më leht tek pasuria perdor gënjeshtrën

Si të shpresoj Xhennetin kur,gëzohem me dhimbjen e vëllaut tim

Si të shpresoj Xhennetin kur,sa e sa lypsarë takoj rrugës,e nuk mund tua jap as edhe një dinarë.

Si të shpresoj Xhennetin kur,në jetën time mbaj një depo me fytyra

Si të shpresoj Xhennetin kur,të vërtetën e kuptoj e nuk dua ta pranoj sepse s’dua të largohem nga epshet

Si të shpresoj Xhennetin kur,përmendja e All-llahut dhe kërkimi i faljes,nuk bën pjes në fjalorin tim

Si të shpresoj Xhennetin kur,në këtë bot nuk mbjella asgjë,e për çfar të shpresoj…

 

 

 

Përshtati: Sevdail Kameri – 02.08.2014