Si ta qerojmë vezën e zier, më lehtë se kurrë? (VIDEO)

E vetmja gjë e keqe tek veza e zier, është heqja e lëvores. Pjesë të mbështjellësit mbesin shpesh në ushqim, e gjithmonë copëzat shpërndahen në pjatë tavolinë.

Mirëpo kësaj i vie fundi, nëse provoni metodën e qërimit me një gotë me ujë.

Pasi të keni futur vezën në gotë, e mbushni atë me ujë dhe i mbyllni me dorë pjesën e sipërme.

Mjafton të tundet për dhjetë sekonda mbi lavaman dhe ju do të keni një vezë të qëruar si duhet.

Tash vraponi tek frigoriferi dhe zieni së paku një ve, që të provoni më pas këtë eksperiment të lehtë.