Sharlatani në mbrojtje të degjenerimit

Do ta filloj këtë shkrim me një fjalë të urtë e të vërtetë : “Ai që pretendon se është në të gjitha apo i dijë të gjitha , ai nuk është në asnjërën gjegjësisht nuk di asgjë”. Kjo fjalë e urtë paraqet gjendjen e shumë të të ashtuquajturve analistë në Kosovë .

Ndër “ analistët “ që nuk lë gjë pa analizuar është Imer Mushkolaj i cili deri tani ka analizuar çdo gjë duke i mbetur ta analizoj vetëm edhe urinën . Në saje të hapësirës që i jepet në mediat tona, pseudo analistin Imer Mushkolaj opinioni kosovar ka pasur rastin ta takoj në cilësinë e ekspertit në këto fusha : legjislacion , politikë , ekonomi ,mardhënje ndërkombëtare  ,religjion ,art me theks të veçantë kinematografi, fushën e lirive dhe të drejtave të njeriut etj  . Kjo dëshmon se matrapazi është në të gjitha por s’është në asnjërën .

Organizimi i “ Natës së paturpësisë “ e emëruar “Nata e seksit “ në pallatin e rinisë në Prishtinë dje me datën 14.12.2012 nga revista “ Kosovo 2.0 ” dhe zhvillimet për pengimin e kësaj ngjarjeje degjeneruese përfshirë demolimin e tërësishëm të sallës ( lexo stallës) ku do të mbahej kjo pis-hane dhe protesta me pjesëmarrje masive të të rinjve të Prishtinës në orët e vona mbrëmë para pallatit të rinisë, bënë që   sharlatani Imer Mushkolaj  edhe kësaj radhe duke mos pasur haber se çfarë ka ndodhur të  shkruaj një shkrim i cili u postua në portalin e “gazetës ekspress” sot me datë 15.14.2012.

Përmes këtij shkrimi Imer Mushkolaj sikur  edhe në  raste të tjera arsyetoi pagesën që i bëhet po nga i njëjti burim që financoj organizimin e  “ natë së paturpësisë “ që përmes organizatorëve të shitur Jeta Xharra , Ilir Deda dhe kryeredaktorja e revistës “ Kosovo 2.0 “ Besa Luci  të fusin degjenerim në mesin e popullit tonë, e si të mos konsiderohen të shitur këta njerëz të prishur kur paturpësisht mundohen të përhapin ndyrësi dhe sëmundje shoqërore në mesin e shoqërisë tonë.

Matrapazit Imer Mushkolaj i cili i  “ di të gjitha ” , por s’di asgjë i  kishin ikur shumë informata lidhur me zhvillimet rreth kësaj ngjarjeje , por reagimi në mbrojtje të komunitetit LGBT pa dije , pa nevojë dhe paturpësisht e bëri të jetë sharlatan i vërtetë .

Me Shkrimin e tij Imer Mushkolaj bën përpjekjen për të dëshmuar se i di të gjitha, shkrimin e kishte titulluar “ Mos iu tutni seksit , por urrejtjes “ ndërsa  e fillon me këtë fjali : të debatosh për seksin nuk është gjynah , as turp , as krim “  .

Edhe pseudo analisti Imer Mushkolaj sikurse edhe organizatorët e natës së paturpësisë ka tentuar ta kamufloj qëllimin e vërtetë të këtij organizimi duke e fshehur pas “debatit për seksin “ e që në të vërtetë ky organizim i të degjeneruarve kishte për qëllim që përmes të degjeneruarve të legjitimoj degjenerimin në shoqërinë tonë .

 Natyrisht në shkrimin e tij sharlatani Imer Mushkolaj është shërbyer me shpifje ,  gënjeshtra dhe me injorancën e tij në lidhje me këto zhvillime .  E para, sipas tij hoxhallarët kanë bërë thirrje në ditën e xhuma  për urrejtje ndaj dukurisë në fjalë dhe organizatorëve dhe pjesëmarrësve. E vërteta është që  hoxhallarët e kanë gjykuar organizimin e “ natës së paturpësisë ” sepse e kanë obligim thirrjen dhe vetëdijesimin e të rinjve dhe të rejave që të mos bien pre e armiqve të këtij populli të cilët duke luftuar moralin po na luftojnë të ardhmen tonë.

Reagimi i organizatës studentore “ Paqja “ lidhur me këtë ngjarje e kishte penguar sharlatanin , por sa për t’ia kujtuar Imerit , jo për t’ia bërë me dije sepse ky i di “ të gjitha “ reagimi i organizatës ”  Paqja studentore ”  ka qenë reagim i matur dhe mjaft me vend sepse ata sikur edhe të gjithë qytetarët përveç  teje e kanë kuptuar se pas diskutimit për seksin fshiheshin pisllëqet e ndryshme përfshirë  përvojat seksuale të homoseksualeve dhe lesbikeve , dhe kjo ngjarje sipas vetë organizatorëve kishte qëllim diskutimin për gjendjen e komunitetit LGBT në Ballkanin perëndimor ,sfidat dhe problemet me të cilat përballen dhe gjetja e zgjidhjeve . 

O Imer , paturpësia nuk paska fund, turp iu qoftë organizatorëve të kësaj fëlliqësie dhe ju që i mbroni , po a Kosova gjegjësisht  Prishtina paska qenë vendi prej ku do të dalin zgjidhje për problemet e homoseksualëve të Ballkanit a ????!!!!! Vendi në të cilin u planifikua mbajtja ishte objekti që quhet Pallati i rinisë, pra a nuk qenka gjynah , turp dhe krim që të promovohen sëmundjet shoqërore në mesin e rinisë sonë .

Si nuk të paska mbetur një pikë arsyeje dhe turpi , ngre zërin në mbrojtje të degjenerimit dhe të degjeneruarve, thërret në mbrojtjen e ” të drejtave “ të tyre duke qenë dëshmitar që në Kosovë shkelen të drejtat elementare të cilat nuk dua ti përmend ngase nuk dua që dikush ti krahasoj me “ të drejtat “ e të devijuarve për shfrenim që nuk mund të quhen as shtazarake.

            Pseudo analisti islamofob Imer Mushkolaj paska harruar se aktin e demolimit të sallës ( lexo stallës ) ku do të mbahej nata e paturpësisë e morën përsipër “ Plisat “ dhe se organizimi i natës së paturpësisë është kundërshtuar nga tërë shoqëria jonë në përjashtim të disa të prishurve si  Imer Mushkolaj .

Të gjithë ata të cilët kanë kujdes për familjet e tyre, për moralin dhe kulturën e pastër ishin kundër kësaj ngjarjeje , por disa nuk dinë çfarë është morali , kultura e pastër dhe familja e shëndoshë sepse këto vlera i kanë shitur me para dhe duan që të gjithë të bëhen si ata.

Imer Mushkolaj , meqë njihemi mirë duke qenë fqinjë të parë në Deçan ku kemi lindur dhe jemi rritur te dy, ndjehem i obliguar që të ta kujtoj një gjë , në shkrime të mëhershme dhe në shkrimin në fjalë  sikurse edhe shumë matrapaz te tjerë islamofob që përdorin fjalë të njëjta në mungesë faktesh për të mbështetur akuzat e pabaza ndaj muslimanëve edhe ju jeni shërbyer me fjalë rrugësh ndër to keni përmendur islamin tradicional dhe radikal .

E para ne që jemi musliman praktikojmë islamin i cili nuk ka versione të tilla si tradicional e radikal ndërsa e dyta meqë njihemi mire unë dhe  po ashtu edhe ti e din se nuk ke haber se cili na qenka islami tradicional apo në çfarë konsiston ky islam e kështu që duke mos njohur islamin tradicional nuk jeni në gjendje sikurse edhe matrapaz të tjerë islamofob të dëshmoni se në çfarë konsiston islami ekstrem i imagjinuar nga ju .

Ndërsa do ta përfundoj këtë shkrim me çështjet me të cilat e përfundoj sharlatani Imer Mushkolaj shkrimin e tij, por ne duke qenë larg ndyrësive të të  shfrenuarve , përkrahësve dhe mbrojtësve të tyre .

Porosia e Imer Mushkolajt ishte që qytetarët të mos kenë frikë të flasin për seksin ashtu siç nuk kanë frikë kur e bëjnë atë . A nuk e ka kuptuar ky i mjerë se nuk ishte qëllimi i natës së paturpësisë diskutimi për seksin si mardhënje në mes dy personave të gjinive të ndryshme  (e që është i lejuar vetëm kur këta kanë lidhje martesore) por për legjitimimin e mardhënjeve intime mes personave të gjinisë së njëjtë e që nuk ndodhe as te shtazët e që nuk quhet seks përveç se nga perversët si puna e Imer Mushkolës .

            Ne nuk kemi frikë të flasim për mardhënjet intime mes bashkëshortëve sepse Islami si sistem i jetës ka rregulluar çdo gjë përfshirë edhe mardhënjet intime dhe ruajtjen e moralit në shoqëri .

Sipas Imer sharlatanit seksi qenka ai që i bashkon njerëzit . Në botën time në mardhënje intime bashkohen burri dhe gruaja , ndërsa meqë në botën tënde amoraliteti , homoseksualizmin dhe lezbikllëku qenka motiv për bashkim atëherë bashkohu me ta nëse akoma nuk je bashkuar, sepse kanë nevojë shumë për anëtar të rinj duke qenë se janë pak , e u zhdukshi  përgjithmonë!  Dijeni , se përfundim i poshtëruar iu pret.

 

 

                                                                     Bujar Gjikokaj

Sekretar i përgjithshëm i lëvizjes “ Bashkohu ”

 

 

 

 

 

 

Prishtinë

15.12.2012