Sendviq me ve te ziera

 
Sendviq me ve te ziera

Nevojitet:

  • ve te ziera
  • tranguj (kastraveca) turshi
  • majonez
  • kryp
  • ndonje melmes sipas deshires apo mundeni edhe mos me i perdor


Keto te gjitha i maron ne nje ene te thell, masen e perdor sipas nevojes p.sh nese deshiron vetem nje sendviq minimumi nevojitet nje vez e zier perndryshe perdor me shum, dhe te gjitha keto i grin ne copa shum te vogla te gjitha keto i perzin ne enen e thell dhe buka duhet te jet e prer ne cop te holla.
 
Selam Alejkum, Leonora nga Zvicrra