Samsung me televizor të ri

“Modaliteti i ambientit” i gjeneratës më të fundit të Samsung-ut simulon pamjen e murit rreth e qark.

Për ta bërë televizorin sa më pak të dukshëm, kur nuk është në përdorim, Samsung ka zhvilluar një ”Mode Ambient” të ri.

Siç raporton Gizmodo, funksioni i ri është të integrohet në gjeneratën më të fundit të televizorëve QLED të Samsung, transmeton lajmi.net.

Për të përdorur Mode Ambient, ju duhet të fotografoni televizorin së bashku me murin në të cilin varet me një smartphone me një app të veçantë.

Ngjyra dhe cilësi e murit rreth TV përdoret për të krijuar një imazh që shfaqet në ekranin e televizorit.

Lidhe me internetin, ky imazh transmetohet në televizor .