Samsung Galaxy S9 me çipin e fundit nga Qualcomm

Samsung Galaxy S9 duket se do të lansohet në muajt e parë të vitit 2018, por një nga veçoritë më të mëdha të pajisjes mund të zbulohet më vonë sot.

Qualcomm ka mundësuar shumë nga telefonat kryesorë të Samsung dhe thashethemet janë përhapur se disa pajisje S9 do të shfaqin çipin e fundit dhe më të madh të firmës.

Qualcomm Snapdragon 845 është procesori i ardhshëm gjenerues dhe është zbuluar zyrtarisht në një ngjarje në Hawaii.

Ky 845 i ri nuk pritet vetëm të jetë shumë më i fuqishëm dhe më i shpejtë, por gjithashtu shumë më efikas.

“Jemi krenarë për t’u bashkuar me Qualcomm Technologies në skenë në Samitin e Teknologjisë Snapdragon. “Si partner të Snapdragon 845, ne presim bashkëpunimin tonë të vazhdueshëm,” tha Dr. ES Jung, president dhe drejtor i përgjithshëm, kompania Samsung Electronics.