SA TË DASHURA DHE TË BUTA QË JANË GRATË!!

Burri zihet me fjalë me gruan dhe ajo zemërohet, mirëpo e fsheh zemërimin e saj. Ikën në dhomë dhe fillon që rrobat t’i vëndon në çantë, e të shkon në shtëpinë e familjes së saj.

Burri e ndjen problemin dhe i afrohet shpejt duke i folur fjalë të bukura dhe duke iu buzëqeshur butë, dhe pastaj e pyetën se çka vepron?

I përgjigjet: I fus në çantë rrobat e verës dhe i nxjerri rrobat e dimrit!!

Sa të dashura dhe të buta që janë gratë … i kënaq fjala e mirë dhe u mjafton një buzëqeshje!!

Të sillesh me to me butësi dhe me mirësi është argument i plotësimit të burrërisë.

O ju burra, silluni butë dhe mirë me gratë e juaja.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU