Mos i mërzisni të dashurit tuaj!

 

Ibni Kajimi ka treguar se një njeri është martuar me një grua dhe kur deshi të bënte marrëdhënje intime me të, ka parë mangësi në trupin e saj( një sëmundje që ja kishte deformuar lëkurën e saj).
Ky i tha gruas se kam problem me shikimin dhe më është dobësuar… Kështu vazhdoi jeta e tyre bashkëshortore duke e lënë gruan të mendoi se ky ishte i verbër.
Pas 20 viteve ajo vdiq pa e kuptuar se burri i saj shikonte.
Kur e pyetën pse e bëre këtë? Ai kishte thënë: “Me vinte keq ta mërzisja nëse i thosha se po e shihja mangësinë e saj”!

Hoxhē Fadil Musliu