Sa e rende…!

Ahh …!
Kjo zemer shum po me dhemb
Kur i shoh keta njerz
Në rrug binë,e ne rrug zgjohen
Më as gje nuk mbulohen 
Lotin une spo mund e ndali
Kur afer meje doren e zgjatin
Te kerkojn per kafshore
Per as gje,veq per buk t’gojes
I shikoj e shum merzitem 
Te mos qaj spo mund te pritem 
Kjo varferi per dit po rritet
Shum e njerz për ket po vuajn
Shum skan buk e skan ujë
Dhe skan ndihmen e as kuj
O Allah meshir lesho
Fugaras t’lutem ndihmoj
Nga kjo vujtje t’lutem largoj

Shkruar:Arta