Rruga e veçantë për njeriun e verbër që të shkojë në xhami (foto)

 

Një rrugë shumë e veçantë është bërë për t’i ndihmuar një njeriu të verbër për të shkuar nga shtëpia deri te xhamia lokale në Arabinë Saudite.

E verdha e ndritshme, me strukturë të veçantë për të verbëritë për të ecur në qytetin e Burejdes, në veri të Arabisë Saudite nga një fondacion bamirësie. Është dizajnuar të jetë më e lehtë për besimtarët që të ecin rahat në rrugën për xhami dhe të jenë të sigurt, shkruan kohaislame.com, transmeton radiopendimi.

Kjo tani është një mënyrë shumë e lehtësuar për personat e verbër, të cilët duan t’i kryejnë ritet fetare në xhaminë lokale në Arabinë Saudite./radiopendimi/