Rrotull..!

 

Na lodhën me lajme
Por su bë kijameti
Pse shumë Erduanin
E votuan mileti

Shumë dezinformata
Si një lloj paniku
Menduan se ki burr
Nga politika iku

Edhe më i fortë u kthy
Armiqt e mshelën gojën
Nuk e arritën qëllimin
Të fëlliqt e kishin lojën

Behu çdoher i sinqert
Dhe puno për popull
Mbeshtetu në Allahun
Se kjo botë është rrotull

Nuhi Osmani