Restaurant Terasse në Basel të Zvicrës ju ofron meny speciale për iftar

Restaurant Terasse në Basel të Zvicrës ju ofron meny speciale për iftar.
Menyja përmban:
Paragjellë
Supë
Sallatë
Menyja kryesore e mbushur me plotë ushqime të ndryshme:
Embëlsira, pije, ujë dhe çaj

Të gjitha këto për vetëm 28.50 franka

Restauranti Terasse ju mirëpret në një ambient të përshtatshëm për familje, me një pamje fantastike të qyteti të Baselit.

Për tu bindur me kualitetin dhe shërbimet tona, ejani dhe shijoni ushqimet tona me standarte të larta dhe 100 % halal

Adresa : Haltingerstrasse 104 Basel Zvicër
Për më shumë informacione na vizitoni në www.teras.ch apo kontaktoni në numrin e telefonit : +41 61 689 19 66