Dea Restaurant

Dea Restaurant në Wels të Austrisë, një
vend ideal për ushqime tradicionale plotë shije dhe me përvojë shumvjeçare.
Për tu bindur me kualitetin tonë, dhe për të shijuar ushqim shumë cilësor,
ejani dhe provoni ushqimet tona 100 % halal, në një ambient relaksues .
Dea Restaurant gjatë muajit të Ramazanit ju mundëson organizimin e iftareve me rezervime paraprake.
Veç kësaj tek Dea Restaurant mund të organizoni ahengjet tuaja familjare me një shërbim shumë cilësor.
Dea Restaurant gjindet në adresën Bahnhofstr 15 wels Austri
Për më shumë informacione kontakto me pronarin Naim Nura në
0676 480 43 93

Dea Restaurant – ambient i përshtatshëm për secilin!