Rehati në atdhe – Shtëpi në shitje me çelësa në dorë!

Rehati në atdhe – Shtëpi në shitje me çelësa në dorë!
Blej shtëpi super luksoze në lagjen Bajram Curri në Prizren
Nga 6 shtëpi luksoze, kanë mbetur vetëm edhe 2 të tilla.
Shtëpitë janë të ndërtuara sipas standarteve evropiane dhe i plotësojnë të gjitha kushtet për një jetë luksoze dhe të rehatshme.
Investitori: Urim Hoxhaj
Kontakto në numrin e telefonit: 044 200 470 ose 049 460 438