RAFFAELLO

 

Perbersit  jan:

800 gr  Qumsht Puluhur
500 gr  SHeqer
200 gr  Lejthija
400 gr Kokos
250 gr Margarin
2  Vanilla
2 Filgjana uj.

Pregaditja
 
Fillojm me Pergaditjen Marrim ni Tengjere aty i qesim 500 gr SHeqer 2 Filgjana uj kto  te dyjat i  lojm me  vlu pastaj shtojm edhe Maragarinin,   200 gr kokos, 2 Vanilla,  800 gr Qumsht Pluhur te gjitha kto i perziejm mir dhe  ilejm  te ngrihen 2 or.
Pasi qe  ti  nxjerrim  nga Frizi i  marrim 200gr Lejthija i  dhe i marrim i  i bejm  gogla dhe ne secilen gogel duhet te fusim nga  1 lejthi brenda marrim nje  en aty shtojm edhe 200 gr Kokos dhe i lyejm me  kokos dhe  keshtu  RAFFAELLOT jan  gati .
Ju Béft  Mir.
 
Pregaditi: Emine  Ajeti –  Zvicer