Qofte prej patateve

 

Materiali dhe përgatitja: 
Zihen disa patate, por jo plotësisht dhe pasi të ftohen rendohen në rende. Pastaj patateve i shtohen 2-3 lugë miell, 1-2 ve, djathë i ndrydhur, 1 qepë e imtësuar mirë, të cilat me parë janë fërguar pak në vaj, 1 karrotë të grimtësuar dhe të fërguar në vaj dhe magdanoz. Pasi të bashkohen më patatet dhe iu është dhënë forma fërgohen në vaj.

 

pertymoter.net