Qaj nga frika e All-llahut

 ti qe jeton ne nje huti te madhe

Ne nje erresir te thell
Ti qe ne doren tende,alkuholi ende rri
Peres nuk heq dor nga ky mekat
O i mjeri ti…
 
Pendohu tek Allahu dhe heq dor
Heq dor nga kjo qe po vepron
Pendohu per gjynahet e tuja
Allahu pendim e pranon
 
O ti qe droga eshte ber pjes e jetes tende
Nga kjo ke harrauar,familjen tende
Je shum larg nga shoqrija jote
Ke harruar dhe Zotin
Ohh i mjeri ti
 
 
Lrgohu nga keto gjynahe qe po te shkatrrojn
E rinin tende ne keto gjynahe je duke kaluar
Lrgohu nga keta njerz t’kqij dhe te “prishur”
Lrgohu nga kjo shoqri,qe n’erresiren e tyre dhe ty t’kan ftuar
Hiq dor sa ende ke koh,ke koh per tu penduar
 
Pendohu…
Me njerz te mir nga tani nis dhe shoqrohu
Mos e humb shpresën nga mëshira e All-llahut, 
Pendohu dhe ben istigfar,
Mos u ndal nga bindja se Allahu,do te shoqroj me nje shoqri te mir
 
Allahu eshte fales dhe ty te fal
Braktisi gjynahet
Jeto me devotshmeri
Me sinqeritet kerko nga Zoti falje dhe shpetim
Qaj nga frika e Allahut,ohhh i mjeri ti…