PSE VAZHDONI TË QANI PËR TË NJËJTËN GJË

Një ditë nga ditët, një i mençur u ul në mesin e njerëzve dhe filloi t’ua rrëfen disa shaka. Të pranishmit, të gjithë u qeshën si të marrë!

Pastaj prapë ua rrëfeu të njëjtat shaka, mirëpo kësaj radhe u qeshën vetëm se disa nga ta.

Pastaj prapë disa herë ua rrëfeu të njëjtat shaka, mirëpo kësaj here nuk u qesh asnjëri nga ta!

Ky u buzëqesh dhe tha: Nëse u ndalët nga të qeshurit se shakaja ju përsërit disa herë, atëherë pse vazhdoni të qani për të njëjtën gjë?!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU