Pse duhet vazelina në çantën e kozmetikës

Vazelina është kthyer shumë shpejt në një produkt popullor bukurie.

Që prej 1872 njerëzit e kanë aplikuar atë në përditëshmërin e tyre. Tani vazila përdoret edhe si mjekim apo produkt bukurie.

Ja disa arsye se përse ju nevojitet vazelinë në çantët tuaj të kozmetikës:

1. Pastron fytyrën tuaj nga makiazhi.

Aplikoni vazelinë në fytyrën tuaj dhe përhapeni atë me pambuk.

2. Mbron flokët nga dëmtimit

Aplikoni vazelinë në rrënjë përpara se t’i lyeni ato me bojë.

3. Fytyrë e shndritshme

Vazelina ju ndihmon të keni fytyrë të shndritshme. Aplikojeni në fytyrë përpara fondantinës.

4. Lëkurë më e butë

Aplikoni vazelinë në darkë, përpara gjumit. Do të keni lëkurë më të butë.

5. Qerpikë të gjatë dhe të plotë

Nëse aplikoni vazelinë tek qerpikët, do t’ju shtohen dhe zgjaten.

6. Për dhëmbë të bardhë

Aplikoni vazelinë tek dhëmbët tuaj, për t’i pasur ata më të bardhë. Vazelina nuk është e dëmshme për shëndetin edhe nëse aksidentalisht ju do ta gëlltisni pak.

7. Mund të krijoni produkt kozmetike

Vazelinën nëse e përzjeni me një tjetër produkt kozmetike, ju mund të krijoni një masë të njëtrajtshme te përshtatshme për fytyrën apo sytë tuaj.

8. Vetulla të plota

Lyejini vetullat tuaja me vazelinë. Do t’ju shtohen dhe bëhën më të plota

Porosit në +386\49\283\048 +VIBER
Adresa:
Lagja Terzi Mahalla,rruga Ismet Jashari-Kumanova
Afer Medreses Aluddin Prizren.