Rtv Pendimi

Princes krofne

Përbërsit:

 
3 filgjane uje,1 filgjan vaj,2filgjana mill,3 vez,1/e pluhurit per fryrje”pecive”

 Përgaditja:

Uji dhe vaji vlojn.Ndalet shporeti dhe i shton millin.
Kur brumi te ftohet i shton vezen nje nga nje dhe pluhur per fryrje”peciven”
Me lug qiten ne tepsi dhe piçen 10 ose 20 minuta  ne temperatur maximale 150 grat 
Ju bëftë mirë

 

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH