Rtv Pendimi

POROSI VËLLAZËRORE

Vëllezër dhe motra të nderuara,ju kisha lutur për hir të Allahut,që me rastin e vdekjes së dikuj nga mesi i Muslimanëve,e sidomos,për ata që ndërruan jetë dje ne aksident,të mos vendosni në postimet e juaje shenjën(kurdelin) e zisë.
Por,luteni Allahut,për ata që ndrruan jetë Allahu t’i mëshiron,të lënduarit t’i shëron,dhe familjarve t’ju jep durim dhe në Xhennet me ata t’i bashkon.

Shkruar nga hoxhë Zekerija Bajrami

TË NGJAJSHME

IOS
ANDROID
DONACION
DËRGO MESAZH