Poezi për Radio Pendimin

Speciale per Radio Pendimin 2006/2014….

MashAllah ju qofte Vec vazhdoni Per Hire t’Zotit Tutje te kontriboni U ben 8 vite qe kete Radio e keni formu U ben 8 vite qe pereplot njerez Dhe permes saj jane udhezu

Radio Pendimin ata Duke e ndegju Me qarte tregojne disa Per t’mire tyre sa ka ndiku Kemi qene shume t’humbur thone Tashme shume t’pasur Jem me fat qe n’kete Din drite kemi hasur

Elhamdulilah qe vdekja S’na ka zane E me shku Tek Zoti ndoshta pa imane Elhamdulilah qe t’kotat i kemi lane Elhamdulilah Zotit Bujar meu Pendu Afatin qe na ka dhane

Ai sebep ju dergoj juve si staf i rad.p. Qe me emisione te ndryshme Kete rruge te cmuar po e beni Koxha me te hijshme Elhamdulilah me musafire Hoxhollare E Njerez t’profile tjera Per ne dhe n’dimer duket Si me qene pranvera apo vera

Faleminderit ju thone Dhe juve stafit o vllazni Allahu ju shperbleft Me t’mira pa kufi Edhe tjeret qe bashkangjiten ndihmojne materialisht Ne mirembaj. e r. t’qelluar Kjo permes emis. na jep lehtesi E na shtyn t’marrim vendime si me perparuar.

Muhamedi a.s. ne nje Hadith ka thene; Kush nuk i falenderon njerezit nuk e ka falenderuar Allahun Xh.Sh