Plani i ushqimit gjatë një dite të Ramazanit

Iftari

Ushtrime

  • ZR30” ushtrime të komplet trupit.
  • Pas ushtrimeve: 1 pije me fruta të shtrydhura

Rostiçeri

  • 2 gota çaj të gjelbër të përzier me 2 gota jogurt grek pa yndyrë

Syfyr

  • 2 gota me ujë
  • 1 gotë miell tërshëre përgatitur në 2 gota qumësht pa yndyrë, në maje 1 banane e prerë në copa dhe 1 hurme e prerë në copa