Pershesh me mish pule

Pershesh me mish pule (Receta nga Ervina Saliu)

Ziejme 1 pule e mira eshte te jete fshati dhe jo e blere (un e bera me pul Shqiperie ) e ziejme mire.Bejme buken e misrit ose mund te perdorni te blere.Marim buken e copezojme ,marim te brendshmet e pules I presim I hedhim siper bukes dhe I shtojm lengun. E thjeshte por fantastike ne shije!!!!.kuzhina,al