Përmes këtyre simptomave mund të kuptoni se keni ngritje të tensionit

Përmes këtyre simptomave mund të kuptoni se keni ngritje të tensionit

Simptomat e tensionit të lartë të gjakut janë rrallë të vërejtshme.

Por nëse shfaqen është me rëndësi shumë që të njihen në mënyrë që të trajtohet me kohë problemi.

Tensioni i lartë i gjakut nëse nuk trajtohet mund të shpie deri te arrestet kardiake.

Kokëdhimbje, frymëmarrje të shkurta dhe marramendje janë disa prej simptomave që mund të zhvillohen.

Por në rast se vuani nga tensioni i lartë, atëherë edhe gjakderdhja nga hunda është një prej shenjave të mëdha paralajmëruese.