PERKUJTIM DHE FALENDERIM

PERKUJTOJ ALL-LLAHUN KRIJUESIN E GJITHESIS,
FALENDEROJ ALL-LLAHUN BURIMIN E GJITHESIS.
 
ALL-LLAHUN E PERKUJTOJ ZEMRA ME QETESOHET,
ALL-LLAHUN E FALENDEROJ SHPIRTI ME FRESKOHET.
 
PERKUJTOJ ALL-LLAHUN PERPLOTE DASHURI,
FALENDEROJ ALL-LLAHUN PER GJITHE KETE BEGATI.
 
ALL-LLAHUN E PERKUJTOJ NEPER DALLGE E STUHI,
ALL-LLAHUN E FALENDEROJ TE VETMIN PERENDI.
 
PERKUJTOJ ALL-LLAHUN QE ESHTE DRITE MBI DRITE,
FALENDEROJ ALL-LLAHUN QE MU HAPEN SUT…….
 
 
 
                                        SHKRUAR NGA: RESMIJE ZENDELI