PËRGOJO BABËN TËND

Njeriut që përgojonë të tjerët,në ditën e gjykimit,do t’i meren sevape dhe do t’iu jepen atyre që ai i ka përgojuar.
Andaj i Dërguari a.s. i tha një njeriut që përgojonte:ti nëse nuk mund të rrish pa përgojua?!
Atëherë përgojo babën tënd. Njeriu i habitur tha:e përse bash babên tim o i Dërguar?ai tha:ngase për cdo përgojim
Sevapet tua do të kalojnë tek ai të cilin ti e ke përgojuar,andaj ata sevape le t’i jepen babës tënd.
O Zot na largo nga përgojimi,dhe nga ata që përgojojnë.
Amin ja Rabbel aleminê.

Shkruar nga hoxhë Zekerija Bajrami, përcjell Radio Pendimi.