Kjo video ju bind te mos shkruani mesazh duke vozitur

Te shkruash duke vozitur eshte nje prej rreziqeve shtese ne komunikacion, e qe le te vdekur sa e sa persona ne Kosove dhe neper bote.

Kjo video vetedijesuese na binde se njerezit nganjehere nuk jane te afte te bejne disa gjera pernjehere, e per rezultat, mund te lendojne edhe veten.

Disa nga ne nuk jemi ne gjendje te ecim duke shkruar mesazh ne telefon, e lere me te ngasim makinen. Shikojeni, binduni dhe gjithsese shperndajeni! /MESAZHI/