Pas 5 vitesh gjykata kthen në punë policen që u përjashtua për shkak të shamisë

Pesë vjet më parë Indira Mujaj u përjashtua nga puna si shërbyese civile në Policinë e Kosovës.

Kjo për shkak se ajo vendosi që të mbulohet, njofton Klan Kosova.

Mujaj për këtë ushtroi padi në Gjykatën Themelore e cila dy ditë më parë i dha të drejtën dhe me një aktgjykim obligon Policinë e Kosovës që ta kthejë në punë.

Indira Mujaj para se të shërbente si shërbyese civile në Policinë e Kosovës për pesë vjet ishte edhe police.