Pamjet nga aeroporti i Abu Dabit janë thjeshtë të mrekullueshme

Pamje interesante mund të gjeni në të gjitha aeroportet, por jo të tilla si në aeroportin e Abu Dabit.

Një pjesë e aeroportit është e mbuluar me objekte shumë interesante që me efektin e hijes, japin pamje me tipare islame, të tilla si namazi, xhamitë apo lutjet.

Ky efekt krijohet me ndihmën e dritës/hijes dhe një ekspozitë e tillë është e rrallë. /MESAZHI/

https://scontent.fprx1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/21762447_1602949743108294_8669090745689278120_o.jpg?oh=1924184bb881dc9908cb42157e5217aa&oe=5A5B70D8