ORIZ ME MISH PULE

Mish pule,
oriz,
vaj,
kripe dhe uje,

Sasia varet sa rracione do beni po per nje person une hedh 1 garuzhde oriz dhe 2 garuzhde uje, ne nje tenxhere hidhni vajin dhe mishin e pules dhe lereni deri sa te thaje ujin qe leshon e kthejeni nga te dyja anet te skuqet mire, pastaj hidhni ujin edhe lereni te zjeje per 10 min, hidhni orizin verini kapakun dhe lereni te zjeje ne flake mesatare deri sa te thaje ujin, pastaj trazojeni hiqeni nga zjarri dhe lereni per 5 min me kapak pastaj eshte gati per tu ngrene. Ju befte mire/kuzhina.al